| Autor |
Wiadomość |
Mirabell
~bywalec
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 11:23 am |
|
|
Ja miałam zamiar kupić super fajny wózek typu Quinny speedi, ale przypadkowo przy okazji zakupów w kauflandzie znalazłam wózek nie znanej mi firmy bam bam - eagle i kupiłam. A kupiłam dlatego, że miał duże pompowane koła, spacerówkę i głęboki, przekładaną rączkę ( co uważam jest rewelacyjnym atutem w każdym wóźku bo jak mocno wieje to sobie dziecko odwracam tyłem do wiatru), osłonę przeciwdeszczową i na nogi z materiały, pięciopunktowe pasy, no i kosztował 150zł Wózek jest super i po takich trasach jak ja jeżdżę jeszcze funkcjonuje. Także wcale nie trzeba wydawać majątku, żeby kupić fajny wózeczek no chyba że kogoś stać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mesia7
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 11:33 am |
|
|
witam,
ja dla mojej córeczki kupiłam wózek HOCO. Bardzo fajny wózeczek, z miękkim nosidełkiem, oparciem na plecy i podnóżkiem regulowanym do pozycji leżącej. Jest bardzo wygodny, rączka się reguluje, ma fajny kosz, więc spokojnie mogę iść na zakupy:)
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia16
stale na forum

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 12:56 pm |
|
|
My mieliśmy Mikado Ox-ford i byliśmy bardzo zadowoleni. Świetnie i leciutko się prowadził, 3-funkcyjny, całkiem zgrabny (wrażenie, rzecz jasna, subiektywne)... Teraz już jeździ w nim inna "dzidzia", ale jej rodzice też są bardzo zadowoleni, choć lata swoje wózek już ma. Polecam szczerze.
http://www.wozki-mikado.pl/mikado-ox-ford.html _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tamika
~nowy na forum
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 10:28 pm |
|
|
witam. Jezeli moge polecic dobre i nie wadliwe wózki to firma Espirit oraz Maclaren
Nie sugeruje konkretnego modelu,poniewaz rózne sa gusta. Sklep ma szeroki wybór i napewno nie sa wadliwe. te o których piszesz-rzezcywiscie natknałem sie na negatywne opinie. Dlatego polecam cos sprawdzonego. Pozdrawiam.
zmieniony przez michell |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nikon
~nowy na forum
|
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 12:33 pm |
|
|
| x-lander seria limitowana jest świetna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dudisuw
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 10:37 pm |
|
|
| A ja się zastanawiam, który jest praktyczniejszy - na paskach, czy z amortyzatorami? Miałam już jeden na paskach i po kilku tygodniach zaczął skrzypieć. Zastanawiam się nad modelem DAREX Exlusive. Czy macie z nim jakieś doświadczenia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zaba78
gaduła 1 klasy

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 9:46 pm |
|
|
Ja osobiscie szukalam wozka na paskach. Ciezko bylo znalezc bo teraz wiekszosc wozkow jest na amortyzatorach. Mimo ze rzeczywiscie troche skrzypi to nie zamienilabym go na zaden inny. Synka usypiamy w nim od urodzenia, bardzo duzo sie go eksploatuje a wozek wyglada jak nowy...w przeciwienstwie do kuzynki wozka na amortyzatorach ktore po paru miesiacach wiekszego kolysania z amortyzatorow zrobily sie tluki. Wozek przestal "plynac" tylko zrobil sie "sztywny" nie dalo sie w nim dziecka wozic po nierownosciach....nie mowiac o kolysaniu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sophia
~nowy na forum
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 7:38 pm |
|
|
| wózki z firmy x-lander są podobno bardzo wytrzymałe, a do tego lekkie, zouza24: co do sklepów internetowych z tego typu rzeczami to mogę polecić entliczek.pl, mają bardzo duży wybór wózków, a do tego możesz tam liczyć na profesjonalne doradztwo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|