Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety | JestesModna.pl | Księgarnia erodzina.com tylko dobre egazety, ebooki i audiobooki!
Trzeci trymestr ciąży | Instytut pampers | Pieluszki | magazyncaffe.pl

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

herbatki odchudzające
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness
Autor Wiadomość
Kolczatka
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 8:30 am Odpowiedz z cytatem

NO cóż, może te herbatki pomagają, ale stosując tylko taki sposób nie ma możliwości zdrowego zrzucenia kilogramów. Najlepsze efelktu daje bardzo prosty sposób, zdrowa dieta i sport. No ale to chyba wszyscy wiedzą Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

kirrima
~nowy na forum

PostWysłany: Sro Paź 12, 2011 4:21 pm Odpowiedz z cytatem

Ja z tych odchudzaczy podanych na forum brałam Figurę, ale nie widziałam rezultatów, później się przerzuciłam na Acai Berry i było dużo lepiej, wreszcie poczułam, że metabolizm mi przyspieszył, bo ja miałam taki właśnie rozleniwiony organizm, bez chęci do działania. Wink A działa jak maszyna teraz, ale dietkę też zoptymalizowałam, więc sobie też w dużej mierze zawdzięczam rezultaty Very Happy.
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Sro Lis 16, 2011 1:17 pm Odpowiedz z cytatem

Biore od tygodnia Women Ultra-Slim i całkiem całkiem, lecz te herbatki też wyglądają ciekawie.
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Lis 17, 2011 11:19 am Odpowiedz z cytatem

I Jak oceniasz ten Women Ultra Slim, myślałam o tym ostatnio bo moja kumpela pięknie na tym schudła, powiedz coś więcej ?
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Lis 25, 2011 10:16 am Odpowiedz z cytatem

Ja tam jestem zadowolona, powiem tak bez dietki i ruchu nic nie zdziałasz, lecz Women Ultra Slim doskonale wspiera cały proces Kwadratowy
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Gru 02, 2011 11:02 am Odpowiedz z cytatem

No właśnie, o to chciałam zapytać, rozumiem, że preparaty takie jak Women Ultra Slim nie zastąpią diety i ruchu. Co byś poradziła w tych tematach Graniu32 ?
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 3:22 pm Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że nie zastąpią, żeby sensownie schudnąć, trzeba przede wszystkim się dużo ruszać i być na sensownej diecie, która kładzie nacisk na zmianę nawyków żywieniowych, a jeśli chodzi o Women Ultra Slim to na mnie ten spalacz tłuszczu działał bardzo dobrze ale przed nim po testowałam troszkę różnych supli, więc wniosek jest następujący: Na każdego działa coś innego Kwadratowy
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Gru 08, 2011 1:22 pm Odpowiedz z cytatem

Jaką dietę byś zaproponowała przy braniu spalacza takiego jak Ultra Slim ? Ile kalorii itd. ? No i jak to wg Ciebie jest z konkurencją typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia ??
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Gru 13, 2011 12:13 pm Odpowiedz z cytatem

Generalnie, nie mam jakiejś swojej ulubionej diety, jednak zawsze przy odchudzaniu najważniejsze było to aby jeść regularnie i najlepiej niskokaloryczne produkty. Co do spalaczy to na mnie dobrze działa dobrze ultra slim, a znalazłam go na jakimś forum o odchudzaniu, wcześniej brałam alli ale strasznie fatalnie się po nim czułam, cóż na każdego będzie działać coś innego Kwadratowy
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Gru 15, 2011 1:23 pm Odpowiedz z cytatem

Sprawdziłam sobie Grania32 ten ultra slim i faktycznie dużo na forach się o nim pisze i to z reguły pozytywnie a malkotenci wszędzie się znajdą Kwadratowy mhm... no w sumie masz rację w temacie odpowiedniego odżywiania, cóż zobaczymy Kwadratowy Jak zadziała to się pochwalę Kwadratowy
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Gru 16, 2011 12:21 pm Odpowiedz z cytatem

No to czekam na opis efektów po ultra slim, a masz w planach jakąś dietę i ćwiczenia ?
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Gru 20, 2011 11:33 am Odpowiedz z cytatem

No no stwierdzam, że ultra slim jest całkiem fajny, no i z pewnością działa, jednak ważne jest regularne jedzenie, nie ograniczałam produktów które lubię, tylko zaczęłam odżywiać się 5 razy dziennie o tych samych porach, jeśli chodzi o ćwiczenia to zapisałam się na fitness, jak na razie 6 kg mnie Kwadratowy
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Sro Gru 21, 2011 1:38 pm Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No no stwierdzam, że ultra slim jest całkiem fajny, no i z pewnością działa, jednak ważne jest regularne jedzenie, nie ograniczałam produktów które lubię, tylko zaczęłam odżywiać się 5 razy dziennie o tych samych porach, jeśli chodzi o ćwiczenia to zapisałam się na fitness, jak na razie 6 kg mnie Kwadratowy

No to gratuluję, jaką jeszcze formę ruchu byś poleciła ?
Powrót do góry

Jovitka
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Gru 22, 2011 2:33 pm Odpowiedz z cytatem

Cóż przy spalaczach tj. ultra slim czy l-karnityna, żeby przyspieszyć działanie i co za tym idzie chudnięcie to trzeba uprawiać sporty, w których się dużo biega i używa wszystkich partii mięśniowych, pływanie, orbitrek czy treningi cardio Kwadratowy
Powrót do góry

Grania32
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Sty 24, 2012 11:12 am Odpowiedz z cytatem

Czyli tabletki typu ultra slim nie dadzą efektów bez diety i ćwiczeń ? Co to jest trening cardio ?
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: