Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe Forum Akwarystyczne - eAkwarium.pl

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

jaki kupić wózek????
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Na Zakupy
Autor Wiadomość
Mirabell
~bywalec

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 11:23 am Odpowiedz z cytatem

Ja miałam zamiar kupić super fajny wózek typu Quinny speedi, ale przypadkowo przy okazji zakupów w kauflandzie znalazłam wózek nie znanej mi firmy bam bam - eagle i kupiłam. A kupiłam dlatego, że miał duże pompowane koła, spacerówkę i głęboki, przekładaną rączkę ( co uważam jest rewelacyjnym atutem w każdym wóźku bo jak mocno wieje to sobie dziecko odwracam tyłem do wiatru), osłonę przeciwdeszczową i na nogi z materiały, pięciopunktowe pasy, no i kosztował 150zł Laughing Wózek jest super i po takich trasach jak ja jeżdżę jeszcze funkcjonuje. Także wcale nie trzeba wydawać majątku, żeby kupić fajny wózeczek no chyba że kogoś stać Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mesia7
~nowy na forum

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 11:33 am Odpowiedz z cytatem

witam,
ja dla mojej córeczki kupiłam wózek HOCO. Bardzo fajny wózeczek, z miękkim nosidełkiem, oparciem na plecy i podnóżkiem regulowanym do pozycji leżącej. Jest bardzo wygodny, rączka się reguluje, ma fajny kosz, więc spokojnie mogę iść na zakupy:)

Pozdrawiam
Powrót do góry
kasia16
stale na forum

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 12:56 pm Odpowiedz z cytatem

My mieliśmy Mikado Ox-ford i byliśmy bardzo zadowoleni. Świetnie i leciutko się prowadził, 3-funkcyjny, całkiem zgrabny (wrażenie, rzecz jasna, subiektywne)... Teraz już jeździ w nim inna "dzidzia", ale jej rodzice też są bardzo zadowoleni, choć lata swoje wózek już ma. Polecam szczerze.
http://www.wozki-mikado.pl/mikado-ox-ford.html
~nowy na forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 10:28 pm Odpowiedz z cytatem

witam. Jezeli moge polecic dobre i nie wadliwe wózki to firma Espirit oraz Maclaren

Nie sugeruje konkretnego modelu,poniewaz rózne sa gusta. Sklep ma szeroki wybór i napewno nie sa wadliwe. te o których piszesz-rzezcywiscie natknałem sie na negatywne opinie. Dlatego polecam cos sprawdzonego. Pozdrawiam.

zmieniony przez michell
Powrót do góry
nikon
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Maj 28, 2009 12:33 pm Odpowiedz z cytatem

x-lander seria limitowana jest świetna
Powrót do góry
dudisuw
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 10:37 pm Odpowiedz z cytatem

A ja się zastanawiam, który jest praktyczniejszy - na paskach, czy z amortyzatorami? Miałam już jeden na paskach i po kilku tygodniach zaczął skrzypieć. Zastanawiam się nad modelem DAREX Exlusive. Czy macie z nim jakieś doświadczenia?
Powrót do góry
zaba78
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 9:46 pm Odpowiedz z cytatem

Ja osobiscie szukalam wozka na paskach. Ciezko bylo znalezc bo teraz wiekszosc wozkow jest na amortyzatorach. Mimo ze rzeczywiscie troche skrzypi to nie zamienilabym go na zaden inny. Synka usypiamy w nim od urodzenia, bardzo duzo sie go eksploatuje a wozek wyglada jak nowy...w przeciwienstwie do kuzynki wozka na amortyzatorach ktore po paru miesiacach wiekszego kolysania z amortyzatorow zrobily sie tluki. Wozek przestal "plynac" tylko zrobil sie "sztywny" nie dalo sie w nim dziecka wozic po nierownosciach....nie mowiac o kolysaniu.

Powrót do góry
sophia
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Lip 16, 2010 7:38 pm Odpowiedz z cytatem

wózki z firmy x-lander są podobno bardzo wytrzymałe, a do tego lekkie, zouza24: co do sklepów internetowych z tego typu rzeczami to mogę polecić entliczek.pl, mają bardzo duży wybór wózków, a do tego możesz tam liczyć na profesjonalne doradztwo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Na Zakupy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: