| Autor |
Wiadomość |
kika99
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 1:17 pm |
|
|
| pcfoster.pl/aktualnosci/casio-exilim-ex-fh100---lowca-chwil-5600.html a co sadzicie o takim prezencie? Mysle, że będzie praktyczny i nie będzie walal się po szafkach:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 627 Skąd: Aktualnie-sprzed ekranu komputera...
|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 10:11 am |
|
|
fajny, ale cena jak na komunie, to zabójcza -no, chyba, że jesteś chrzestną matką _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szkorbik
*moderator

|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 4:42 pm |
|
|
No i pytanie czy mały "komunista" będzie potrafił wykorzystać jego wszystkie możliwości. _________________ VIMEO <-nasze filmy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aparatkaa
~nowy na forum
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 9:58 am |
|
|
| temat pierwszych komunii i prezenty komunijne. Jestem skołowana, chcę coś fajnego kupić, ale żeby nie było bardzo drogie, bo się dzieciakowi w głowie przewróci... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 5:42 pm |
|
|
mój Syn miał w zeszłym roku komunię-dostał uważam, za dużo pieniędzy, i tak je wpłaciliśmy do banku ...poza tym dostał keyboard-gra na pianinie, i takie urozmaicenie mu się przydało, ale to może być cokoliwek-np teleskop, mikroskop z podłączeniem do komputera, sa fajne mikroskopy ręczne, ale i te zwyczajne są rewelacyjne-mój ma i kocha, a kosztował niecałe 500 zł. Poza tym mp3, mp4, ipody, np kurs angielskiego, aparat uważam, rewelacyjn y pomysł, ale uważam, że ten z początku wątku jest za drogi, są takie do 300 zł-akurat dla dziecka
Mój się najbardziej cieszył z Lego-dostał kilka nbaprawdę fajnych zestawów-z city, z farmy, rakietę, ale takie do 250 zł. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sygita
fanatyk forum
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 7:09 am |
|
|
Ja tez mialam problem z prezentem komunijnym dla mojego bratanka, miedzy innymi myslalam o zakupie trampoliny do ogrodu - chyba staje sie to coraz modniejsze u nas!
Wkoncu zdecydowalam sie na wykupienie szkolki jezdzieckiej , zaplacilam za 8h 250zl, a maly ma mnostwo radosci z tego , lubi konie , w zeszlym roku jak byl u mnie na wakacjach to chodzil na mini kolonie na koniach i stad wiedzialam ze ten prezent mu sie spodoba
Takze uwazam ze prezenty za 1000zl to przesada _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aparatkaa
~nowy na forum
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 9:52 am |
|
|
| chyba się zdecyduję na jakieś fajne lego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 4:07 pm |
|
|
| sygita napisał: | miedzy innymi myslalam o zakupie trampoliny do ogrodu - chyba staje sie to coraz modniejsze u nas!
a |
szczerze odradzam trampolinę, mój Synek dwa lata temu skakał sobie radosnie u znajomych i wyskakał wstrzasnienie mózgu ... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sygita
fanatyk forum
|
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 2:48 pm |
|
|
no to faktycznie Marcysia slaby pomysl ehh ale ja mialam na mysli taka trampoline z siatka, bo przypuszczam ze Twoj synek spadl poprostu .... no coz, tak czy siak sa konie a maly przeszczeliwy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 11:43 am |
|
|
nie, nie on sobie skakał bezpiecznie na trampolinie z siatką, nie upadł, po prostu po skakaniu (kilkanascie minut to trwało) nic mu nie było, a po dwu godzinach bylismy na pogotowiu, bo zaczął wymiotować, słabł, i okazało się, że to od skakania ma wstzrąsnienei mózgu ;/
więc dlatego nie polecam  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|