Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

Jaki prezent na komunie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Dziecko w wieku szkolnym
Autor Wiadomość
kika99
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2010 1:17 pm Odpowiedz z cytatem

pcfoster.pl/aktualnosci/casio-exilim-ex-fh100---lowca-chwil-5600.html a co sadzicie o takim prezencie? Mysle, że będzie praktyczny i nie będzie walal się po szafkach:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Pon Maj 03, 2010 10:11 am Odpowiedz z cytatem

fajny, ale cena jak na komunie, to zabójcza -no, chyba, że jesteś chrzestną matką

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Szkorbik
*moderator

PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 4:42 pm Odpowiedz z cytatem

No i pytanie czy mały "komunista" będzie potrafił wykorzystać jego wszystkie możliwości.
aparatkaa
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 9:58 am Odpowiedz z cytatem

temat pierwszych komunii i prezenty komunijne. Jestem skołowana, chcę coś fajnego kupić, ale żeby nie było bardzo drogie, bo się dzieciakowi w głowie przewróci...
Powrót do góry
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 5:42 pm Odpowiedz z cytatem

mój Syn miał w zeszłym roku komunię-dostał uważam, za dużo pieniędzy, i tak je wpłaciliśmy do banku ...poza tym dostał keyboard-gra na pianinie, i takie urozmaicenie mu się przydało, ale to może być cokoliwek-np teleskop, mikroskop z podłączeniem do komputera, sa fajne mikroskopy ręczne, ale i te zwyczajne są rewelacyjne-mój ma i kocha, a kosztował niecałe 500 zł. Poza tym mp3, mp4, ipody, np kurs angielskiego, aparat uważam, rewelacyjn y pomysł, ale uważam, że ten z początku wątku jest za drogi, są takie do 300 zł-akurat dla dziecka Smile
Mój się najbardziej cieszył z Lego-dostał kilka nbaprawdę fajnych zestawów-z city, z farmy, rakietę, ale takie do 250 zł.

Powrót do góry
sygita
fanatyk forum

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 7:09 am Odpowiedz z cytatem

Ja tez mialam problem z prezentem komunijnym dla mojego bratanka, miedzy innymi myslalam o zakupie trampoliny do ogrodu - chyba staje sie to coraz modniejsze u nas!
Wkoncu zdecydowalam sie na wykupienie szkolki jezdzieckiej , zaplacilam za 8h 250zl, a maly ma mnostwo radosci z tego , lubi konie , w zeszlym roku jak byl u mnie na wakacjach to chodzil na mini kolonie na koniach i stad wiedzialam ze ten prezent mu sie spodoba Smile
Takze uwazam ze prezenty za 1000zl to przesada

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
aparatkaa
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 9:52 am Odpowiedz z cytatem

chyba się zdecyduję na jakieś fajne lego
Powrót do góry
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 4:07 pm Odpowiedz z cytatem

sygita napisał:
miedzy innymi myslalam o zakupie trampoliny do ogrodu - chyba staje sie to coraz modniejsze u nas!
a

szczerze odradzam trampolinę, mój Synek dwa lata temu skakał sobie radosnie u znajomych i wyskakał wstrzasnienie mózgu ...

Powrót do góry
sygita
fanatyk forum

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 2:48 pm Odpowiedz z cytatem

no to faktycznie Marcysia slaby pomysl ehh ale ja mialam na mysli taka trampoline z siatka, bo przypuszczam ze Twoj synek spadl poprostu .... no coz, tak czy siak sa konie a maly przeszczeliwy Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 11:43 am Odpowiedz z cytatem

nie, nie on sobie skakał bezpiecznie na trampolinie z siatką, nie upadł, po prostu po skakaniu (kilkanascie minut to trwało) nic mu nie było, a po dwu godzinach bylismy na pogotowiu, bo zaczął wymiotować, słabł, i okazało się, że to od skakania ma wstzrąsnienei mózgu ;/
więc dlatego nie polecam Evil or Very Mad

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Dziecko w wieku szkolnym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: