Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

czyzby liposukcja?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness
Autor Wiadomość
krysia
~nowy na forum

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 1:40 pm Odpowiedz z cytatem

Drugie dziecko urodziłam prawie rok temu. Od tego czasu non stop jestem na diecie, a około 7 miesięcy temu zaczęłam chodzić na siłownie i aerobik. Niestety, nic nie skutkuje, a skora na brzuchu wcale nie staje sie jędrniejsza... zaczynam tracic nadzieje i rozważam poddanie sie operacji liposukcji. Słyszałam dużo dobrego na temat Eurokliniki i w przyszłym tygodniu po raz pierwszy wybieram się na konsultacje do doktora Wilgusa. Czy któraś z was była ostatnio u pana doktora, robiła operację? Jak było? Proszę o poważe, prawdziwe i autentyczne opinie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marma
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Lip 01, 2010 8:04 am Odpowiedz z cytatem

Myślę,że nie powinnaś myśleć o tak drastycznych metodach. Są przecież inne sposoby na powrót do formy. Ostatnio bardzo dużo się mówi się rewelacyjnych skutkach działania Lipo Schock. Poczytaj, według mnie brzmi zachęcająco http://pielegnacjaurody.pl/24,Lipo%20shock
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
michell
*moderator

PostWysłany: Czw Lip 01, 2010 1:00 pm Odpowiedz z cytatem

duży minus trzeba wydać około 6000 tyś na serie zabiegów za jeden zabieg liczą sobie od 800-900 zł musi ich być pomiędzy 6-10
dla niektórych to bariera nie do przejścia zabiegi trzeba powtarzać co 2-3 dni

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: