| Autor |
Wiadomość |
krysia
~nowy na forum
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 1:40 pm |
|
|
| Drugie dziecko urodziłam prawie rok temu. Od tego czasu non stop jestem na diecie, a około 7 miesięcy temu zaczęłam chodzić na siłownie i aerobik. Niestety, nic nie skutkuje, a skora na brzuchu wcale nie staje sie jędrniejsza... zaczynam tracic nadzieje i rozważam poddanie sie operacji liposukcji. Słyszałam dużo dobrego na temat Eurokliniki i w przyszłym tygodniu po raz pierwszy wybieram się na konsultacje do doktora Wilgusa. Czy któraś z was była ostatnio u pana doktora, robiła operację? Jak było? Proszę o poważe, prawdziwe i autentyczne opinie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marma
~nowy na forum
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 8:04 am |
|
|
| Myślę,że nie powinnaś myśleć o tak drastycznych metodach. Są przecież inne sposoby na powrót do formy. Ostatnio bardzo dużo się mówi się rewelacyjnych skutkach działania Lipo Schock. Poczytaj, według mnie brzmi zachęcająco http://pielegnacjaurody.pl/24,Lipo%20shock |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 1:00 pm |
|
|
duży minus trzeba wydać około 6000 tyś na serie zabiegów za jeden zabieg liczą sobie od 800-900 zł musi ich być pomiędzy 6-10
dla niektórych to bariera nie do przejścia zabiegi trzeba powtarzać co 2-3 dni _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|