Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

prawidłowa dieta od dietetyka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness
Autor Wiadomość
Katerina
~nowy na forum

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 12:10 pm Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem z Puław. Chciałabym skonsultować się z dietetykiem, ale w taki sposób, aby powiedział mi, jakie błędy żywieniowe popełniam i jaką dietę powinnam stosować, aby dobrze się czuć. Polecajcie sprawdzonych dietetyków.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
izka600
~nowy na forum

PostWysłany: Pią Cze 11, 2010 11:43 am Odpowiedz z cytatem

W Puławach w Avangardzie przyjmuje bardzo dobry dietetyk Grzegorz Kowaluk, znany m.in. z akcji " Schudnij Z kurierem". Powinien ci pomóc. Numer telefonu, pod którym można uzyskać więcej informacji to 500 259 770 i na stronie internetowej www.isto.pl
Powrót do góry
marma
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 2:36 pm Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się,że to bardzo rozsądne z twojej strony,ze masz zamiar skonsultować się z dietetykiem. Wiele kobiet rozpoczyna diety na "własną rękę" a skutki tego często są opłakane. Podoba mi się,że ośrodki wypoczynkowe wychodząc naprzeciw klientom mają w swoich ofertach tego typu usługi. Na przykład w Primaveraspa w Jastrzębiej Górze ma pakiety odchudzający - wybierasz sobie odpowiednią dietę , zabiegi, masaże . Ja byłam u dietetyka i uświadomił mi ważnych spraw z których nie zdawałam sobie wcześniej sprawy
Powrót do góry
Smaczek
~nowy na forum

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 11:48 am Odpowiedz z cytatem

Wcale nie trzeba być dietetykiem, choć warto być licencjonowanym. Ja dzięki moim studiom, wiem dużo o odżywianiu, wdrożyłem tą wiedzę w swoje życie i modeluję ciało tak jak tego chcę. Choć nawyki żywieniowe trudno zniwelować i nie zawsze znajdzie się czas na realizację planu treningowego + trzymania diety. Inaczej jest jak ktoś Ci zleci na kartce utrzymanie diety, bo się zapłaciło, a inaczej kiedy samemu się do tego podchodzi, bez rygoru sprawdzania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Odchudzanie i Fitness Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: