Przeprowadzka
Moderatorzy: michell, Szkorbik, Eliz@, dodocia, moderatorzy
Przeprowadzka
Czy podczas przeprowadzek korzystacie z jakiś firm czy robicie to na własną rękę? Ja za tydzień przeprowadzam się z Gdańska do Spoptu i chce wynająć jakąś dobrą firmę. W sieci znalazłam przeprowadzki Gdańsk, mają wielw dobrych opini ale chciałam poznać wasze zdanie na temat tej firmy. Ktoś z was korzystał z ich usług?
Ja korzystałam z tej firmy i było bez zarzutu, za to z uśmiechem, a to bardzo lubię, nie lubię miny "męczenników" 

Też korzystałem, mają dobre ceny tylko te dokumenty spedycyjne są wkurzające do wypełnienia, ale cóż taka biurokracja.
Moim zdaniem przeprowadzka na własną rękę, to dość męcząca sprawa. Lepiej skorzystać z pomocy profesjonalistów, którzy znają się na rzeczy - im na pewno pójdzie to o wiele sprawniej. Aktualnie czytam artykuł o transporcie do Anglii, bo będę musiała się tam przeprowadzić, a tym samym skorzystać z usług jakiejś firmy przeprowadzkowej. Mam nadzieję, że uda mi się to załatwić.
Re: przeprowadzki gdańsk
grazynka79 pisze:Jak przeprowadzki to tylko z transport gdańsk, bardzo solidna firma nigdy nie zawiodłem się na ich usługach. Jeżeli ktoś potrzebuje dobrej firmy na terenie trójmiasta to powinien skorzystać z tej:) klienci chwalą sobie profesjonalizm oraz solidność jak ktoś potrzebuje to zostawiam namiary:) strona bogata jest również w ciekawe artykuły które rozjaśnią nam tajniki dobrze i sprawnie wykonanych przeprowadzek. Polecam taką lekturę każdemu:)
Jak jeszcze mieszkaliśmy w Trójmieście i wynajmowaliśmy mieszkanie w Gdyni to często korzystaliśmy z usług takich firm. Wiem, że przeważnie działają w dwie osoby i kilka razy zdarzyło się, że musieliśmy pomagać, bo by nas noc zastała

-
- ~nasz przyjaciel
Niedługo będę się przeprowadzał do nowego domu i nie chciałbym, żeby moja żona spędziła kilka tygodni na sprzątaniu i z tego powodu chcę wynająć firmę sprzątającą. Zastanawiam się nad ofertą http://rygo.com.pl/prace_dodatkowe.html. Co o tym myślicie?
-
- ~nowy na forum
Ja korzystałem z pomocy firmy, która wykonuje przeprowadzki biur warszawa i bardzo dobrze się spisali.
Samemu nigdy w zyciu bym sie nie podjął , ostatnio skorzystałem z usługi transportowe przeprowadzki dąbrowa górnicza wszystko szybko i bezproblemowo, pracownicy bezpiecznie obchodzili sie z meblami i innymi przedmiotami domowymi. Ja tam polecam firmy transportowe to juz nie jest wcale takie drogie jak kiedyśl
Ja korzystałem z usług przeprowadzki krajowe adl-przeprowadzki i byłem bardzo zadowolony. Fachowcy najwyższej klasy. NA żadnym przedmiocie nawet ryska nie przybyła.
Ja od zawsze z firmy korzystam poniewaz jest to komfort oraz wygoda podczas przeprowadzki ma się wiele wiecej na głowie nie warto sobie jeszcze zakrzątać głowy meblami i załatwianiem transportu, polecam - przeprowadzki domów w Warszawie ponieważ znacznie ułatwiają zmianę lokacji.
-
- ~nowy na forum
Myślę, że chłopaki z szybkie przeprowadzki firm wrocław bez problemu ogarną temat.
Ja ostatnio musiałem zrobić przeprowadzkę swojej firmy i skorzystałem z firmy atras - przeprowadzki firm warszawa . Takie zwyczajne przeprowadzki na pewno też robią, więc polecam. Wszystko poszło szybko i bezproblemowo, ekipa profesjonalna, czego chcieć więcej.
Ja byłem zadowolony z usług firmy przeprowadzki dąbrowa górnicza transport mebli transglob. Widać, że znają się na rzeczy. Nawet mają swoje sposoby na wynoszenie problematycznych przedmiotów bez uszkodzenia ich, co u innych nie jest takie oczywiste.
Ja ostatnio sobie zamawiałem szybki transport węgla cennik był korzystny i mieli w ofercie przewóz mebli jak i przeprowadzki dlatego warto korzystać z takiej firmy która się zajmuje tym na wieksza stale wtedy pewnosc ze wszystko bedzie dobrze