| Autor |
Wiadomość |
monia8787
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 1:32 pm |
|
|
chciałabym bardzo sie dowiedziec czy komus sie udało tak dużo schudnąć, marzy mi sie pozbyć tyle wagi do wakacji. czy macie jakas technike i doswiadczenia, prosze napiszcie co robicie lub co robiliscie gdy tak schudłyście, ja juz nie mam siły! dzieki i pozdrawiam serdecznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basterka
forumowicz

|
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 1:50 pm |
|
|
dwa lata temu przez dwa miesiace zżuciłam 10 były wakacje miesiącx na biwaku nad jeziorm ciągły róch duzo pływałam nic smażonego czsem jakiś baton po wakacjach szybko wróciłam do swojej wagi no a teraz mam za sobą juz 8 kg nie długo będzie dziesięć  _________________
Mądrością dziecka jest ufność. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barola
ekspert od rozmów

|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 5:39 pm |
|
|
| kilka lat temu udało mi się schudnąć 14 kilo w 2 miesiace...jak?? Jadłam tylko sałatki bez sosów i ryż. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paola
~nowy na forum

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 7:21 pm |
|
|
| ja schudłam 15 kg 2 lata temu , teraz przytyłam znowu , mysle , ze trzeba cały czas sie pilnować bo szybko wraca sie do tej poprzedniej wagi. Stosowałam diete 1000 calori oraz chodziłam 3 razy w tyg. na arobic |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 627 Skąd: Aktualnie-sprzed ekranu komputera...
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 6:15 pm |
|
|
a ja bym bardzo chciała schudnąć cudnie kiedyś...po urodzeniu Franka,schudłam sama z siebie przez 1 rok!!!!!! 18 kg...na stałe,teraz chce na zawsze dobić do ideału ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulab
~nowy na forum
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 3:44 pm |
|
|
Mnie się udało schudnąć 25 kilogramów więc wiem, że wszystko jest możliwe. I utrzymuję swoją nową wagę. Wcześniej odchudzałam się przez trzy lata stosując drastyczne diety, co mi totalnie rozwaliło organizm, a jojo to najgorszy horror mojego życia. Ale teraz jestem szczupła i szczęśliwa . Trzymam kciuki za wszystkich, którzy też dążą do obniżenia wagi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elfik
~nowy na forum

|
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 9:25 pm |
|
|
| Napisz co robiłaś byłaś na jakiejś extra diecie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
infolinia
fanatyk forum

|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 6:16 am |
|
|
Mój największy sukces to 13 kg w 2 miesiące. Dieta MŻ jadłam wszystko tylko mniej starając się jeść 5 posiłków dziennie, ograniczyłam słodycze i 2-3 razy w tygodniu wałkowałam się na dywanie czyli ćwiczyłam brzuszki itp oraz skakałam na skakance. W 3 miesiącu odchudzania dojazd do pracy z auta zmieniłam na rower ( 9 km) i spadło mi jeszcze 3 kg. Więc 16 kg w 3 miesiące a co najbardziej mnie cieszyło to to, że później troszkę więcej podjadałam i nie było efektu jojo. Niestety później pracę z wysiłkiem fizycznym zmieniłam na siedzącą i po 2 latach znów nabrałam ciała ale od miesiąca zmobilizowałam się na MŻ i w ciągu miesiąca 3 kg mniej niby niewiele ale już coś...teraz nastrajam się do ćwiczeń  _________________
gg 5251073 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bardotka
~nowy na forum
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 11:21 pm |
|
|
Byłam na diecie Cambridge, w 21 schudłam ok 11; następnie w wyniku odwrócenia metabolizmu po tej diecie nadal chudłam oczywiście starając się ograniczac w miarę możliwości. Najważniejsze jest to, że nie mam efektu jojo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martolina24
~nowy na forum
|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 10:18 pm |
|
|
Witajcie,
ja schudłam od końca X 2006 12-14 kilo (rano waga jest inna niż w dzień).
Teraz mimo, że wszytsko jest tak samo, nie jem więcej waga stoi. Jest tak od jakich 2 tygodni - no może z 2 kilo.
Martwi mnie to, bo do idealnej wagi brakuje mi jeszcze drugich 14 kilo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
słoneczko
~nowy na forum
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 11:52 am |
|
|
WItajcie, jestem nowa w tym temacie. 2 miesiące temu urodziłam córeczke, w ciąży może nie przytyłam wiele ale i przed ciążą nie byłam szczupła bo przy wzroscie 169 ważyłam 69,5 kilo więc całkiem sporo. A jeszcze kilka lat temu ważyłam 58 kilo więc dla mnie to bardzo duża zmiana tyle kilo. Chciałabym zacząć z tym walczyć i czytam że wielu z was się udało i podziwiam takie osoby bo ja nie mam za wiele silnej woli. Ale zacznę jeść mniej i ćwiczyć brzuszki w domku...może to coś da, trzymajcie kciuki....Jak macie jakieś porady dla mnie na dobry początek to czekam...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 1:58 pm |
|
|
he he zazdrościć efektów ja nigdy nie mialam potrzeby byc na diecie wazylam 47 kg i bylo mi super ale w pierwszą ciązę skończyłam z wagą 63 kg i udalo mi sie zbic 2 kg , a teraz to wagi unikam jak ognia le chetnie chciałabym wrócic po porodzie do 50 kg i bylo by ok ale nie wiem co z tego wyjdzie zobaczymy jak urodze i wezme sie za zżucanie wagi.
Na a teraz to raczej staram sie cwiczyc i nie obżerać sie nie potrzebnie i mam nadzieje ze chociaz nie bedzie zle _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niezapominajka
ekspert od rozmów

Dołączył: 11 Lut 2005 Posty: 1596 Skąd: czasami mam wrażenie że z Marsa ;)
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 3:17 pm |
|
|
Herbalife - gratuluje wyniku. Moja koleżanke po zastosowaniu tej diety mimo tego że później bardzo się pilnowała i dbała o to co je niestety dopadł efekt jojo, więc chyba nie mozna w poleceniu podawać brak tego efektu jako pewnik?! Ale o tym juz kiedyś pisałam..... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 3:58 pm |
|
|
w stopce czyli w czyms co bedzie sie pojawiac w kazdym temacie w kazdym napisanym poście czyżby jakas mała reklama  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzuuliaaa
~nowy na forum
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 1:20 pm |
|
|
Mi sie udalo zrzucić 14 kg ... No ale tak zeby bylo pokolei ... Mam 17 lat za 39 dni bede miala juz 18 ;] ...jestem w klasie 2 sredniej ... W klasie pierwszej tak pod koniec 1 polrocza dostalam na calym ciele wysypki ... Trzymala sie mnie az przed 2 tygodnie , bylam u lekarza przepisal mi leki i kazal jesc min. twaróg , rybe ... mialam nie jest bardzo wielu rzeczy , mialam nie jesc chleba bulek miesa nawet jablek bo bylo mozliwe ze to przez jablka bylo ... Ogolnie moja przygoda z odchudzaniem zaczela sie od tej wysypki od tego ze nie moglam wielu rzeczy jest ... fakt faktem przestrzegalam tej nowej diety bo wysypkla ta nie wygladala dobrze , na twarzy nie mialam tego ale moje nogi plecy czy nawet posladki robiły sie coraz bardziej fioletowe i robily sie wieksze plamy ... No i udalo mi sie pokonac ja ... a przy okazji zauwazylam ze chudne , nie problem bylo schudnac jak sie nie moglo jesc tylu rzeczy ile jadlo sie zawsze a w klasie 1 sredniej nie nalezalam do szczupłych dziewczyn , moja waga nie spada tak szybko ale to dobrze ... w klasie 1 mialam 163 cm wzrostu i ponad, ponad 70 kg , teraz mam tyle samo wzrostu ale wazne 63 kg ... patrzac na zdjecia z wakacji widze wielkie , WIELKIE zmiany bo to jednak cos ... Aha ... i nauczylam sie tak , przyzwyczailam raczej do tego ze jem do godziny 16:00 a od 16:00 naprawde powstrzymuje sie z jedzeniem , i nie jem ... nieraz jest tak ze o godzinie. 18:00 moj tata czestuje mnie jakims batonikiem teraz bez trudnosci moge odmowic , nawet nie mam ochoty , bo podoba mi sie moja nowa sylwetka , ale przyznam szczerze ze chce jeszcze schudnac ... Ogolnie to nie mam jakiejs tam diety , jem normalnie wszystko , ziemniaki nawet kurczaka , parowki , lody batoniki czy czipsy , oczywiscie nie w jakis ogromnych ilosciach ale jem ale do godziny 16:00 ... w miedzy czasie pije jakies herbatki odchudzajace , ale czy one mi pomagaja ? watpie ... Moze ktos mi nie werzy bo jak mozna nie jest od 16:00 ? Hmm to nie jest przeciez tak ze ja glodu nie czuje np. o 21:00 czuje ale nie jest on taki wielki , zawsze sobie popije herbatka (odchudzająca) i jest ok nie narzekam ... Ogolnie to jestem dumna z siebie ... warto było I napewno jak ktos bedzie chcial zrzucic pare kg to to zrobi ja nigdy nie wierzylam ze moze mi sie to udac a jednak i na dodatek jem wszystko to co chce
Pozdrawiam ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|