| Autor |
Wiadomość |
katarzyna20
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 5:07 pm |
|
|
Chciałabym sie dowiedzieć od was co sądzicie o herbatkach wspomagajacych odchudzanie. Czy ktoś używał już slim figure herbapolu ? _________________ Nawet cień przyjaciela wystarczy aby uczynić człowieka szczęśliwym |
|
| Powrót do góry |
|
 |
basterka
forumowicz

|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 1:39 pm |
|
|
Ja niepije herbatek a chudne tylko zielona i wode zreszta organizm się przyzwyczaja do wspomagaczy i pózniej sam niechce nic robic ,wiec odradzam  _________________
Mądrością dziecka jest ufność. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
azaplatynska
~nowy na forum
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 12:21 pm |
|
|
Witam.
ja od wczoraj pije Slim Figura z Herbapolu etap 1 czyli spalanie.Nie jest dobra w smaku ale zła też nie.Jedno co zauwazyłam po tym jednym dniu picia to to że wogóle jeść się nie chce po niej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kocham
stale na forum
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 2:05 pm |
|
|
| Ja piję czerwoną herbatę (Pu-Erh), ona poprawia przemianę materii. Zielona też jest dobra. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dzuuliaaa
~nowy na forum
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 5:30 pm |
|
|
| szczerze to ja juz pare rodzajow herbatek odchudzajacych wypilam ... i szczerze to nie widze zeby mi cos one pomagały ... moim zdaniem nie ma co na nie liczyc ... nawet przez jakis czas jadlam serek aktiwia ... widocznie jakos moj organizm nie reaguje zbytnio na takie tam roznie ... ale ja sie nie poddaje i pije nadal, zresza juz sie przyzwyczailam do picia takich tam roznych nie dorych herbatek hihi ... ;p ... ale nie wykluczam ze komus nie pomoga te herbatki w odchudzaniu ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sandra3035
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 1:17 pm |
|
|
ja pije herbatki vitax na odchudzanie i przede wszystkim smakuja super,naprawde pyszne, ładnie pachną i do tego coś tam pomogą mi zrzucićcc ja bym poleciła,bo wspomagacze te moga byc ok,a jesli sa dobre to czemu ich nie pic??!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 2:11 pm |
|
|
A ja wam powiem tak żadne herbatki i suplementy diety nie pozwolą wam się pozbyć zbędnych kilogramów bez odpowiedniej diety i ćwiczeń. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dodocia
Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 2:20 pm |
|
|
popieram michell jeśli ktoś ma dużą nadwagę to wogóle powinien najpier zrobić baadania i z dietetykiem dobrać dietę a z instruktorem fitness zestaw ćwizeń. z tym, że nie każdego stać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 2:33 pm |
|
|
dodocia no ba a ja ci powiem 61 na wadze i to bez herbatek _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dodocia
Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 4:09 pm |
|
|
tylko za dużo nie zrzuć
ja bym sobie tak przytyła ale tak na stałe. bo taka brzydka i chuda jestem czasem i ja sobie myślę, żeby do dietetyka się przejść, ale jakoś zawsze nie po drodze. ale od kiedy jestem w ciązy staram się jeść regularnie i zdrowo, może po urodzeniu też mi się uda i nabiorę trochę ciałka _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sygita
fanatyk forum
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 4:32 pm |
|
|
michell brawo! a do jakiej wagi dazysz???
aaa powiem wam ciekawostke...kilka dni temu robilam porzadek z ciuchami i wkoncu zdecydowalam sie wyrzucic rzeczy w ktorych od dawna nie chodze, zeby zrobic miejsce w szafie dla malej no i 2 wory ciuchow do Caritasu..ale wczesniej zanioslam je sasiadce - nastolatce...i dzis od jej mamy uslyszalam komplement : jejku kiedy pani byla taka szczupla, przeciez te ciuszki sa w takich malych rozmiarach !!! wrr a ja w polowie tych ciuchow chodzilam czasem przed ciaza jeszcze!! ehh sprowadzila mnie szybko na ziemie, a wydawalo mi sie ze wcale tak bardzo nie uroslam w ciazy a jednak:D no coz...czeka mnie chyba ciezka praca po porodzie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:25 pm |
|
|
55kg mi wystarczy spokojnie ale jak będzie mniej to się nie obrażę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dodocia
Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:37 pm |
|
|
michell ile masz wzrostu?
ja mam 158 (kurdupel) i waże 47 (choć teraz nie mam pojęcia bo od początku ciązy się nie ważyłam) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 7:04 pm |
|
|
167 cm
49 ważyłam jak zaszłam w ciąże potem już leciało do góry _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dodocia
Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:00 pm |
|
|
no przy takim wzroście 49. ładnie choć te 55 wydaje mi się odpowiedniejsze  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|