Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe Forum Akwarystyczne - eAkwarium.pl

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

Pojechał do pracy za granicę :(
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Wyżalmy Się
Autor Wiadomość
barola
ekspert od rozmów

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:33 pm Odpowiedz z cytatem

W zeszłym tygodniu mąż wyjechał, wprawdzie na 4 tygodnie ale ja już tęsknie. Przez jakiś czas nasze małżeństwo będzie w cyklach 4 tygodnie on tam i potem 2 tygodnie w domu i znów 4 tyg tam...to jest takie małe wyzwanie dla naszego małżeństwa. Wiem, że pewnie inni maja gorzej od nas ale ja po praz pierwszy rozstałam się na tak długo. Od czasu kiedy się znamy spędzamy ze sobą praktycznie każdy dzień. moja 2 dniowa delegacja i poród były jedynymi momentami kiedy nie kładliśmy się razem do łóżka.
Wyżalam się tylko dlatego, że nie mogę sobie miejsca znaleźć. W ciągu dnia Zuzia mnie absorbuje ale wieczory są ciężkie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Domi
ekspert od rozmów

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 5:31 am Odpowiedz z cytatem

barolka buziakow mnostwooooo i mocno cie sciskam! wiem jak to boli.. pamietasz w zeszlym roku pojechalam do polski i maz dopiero dojchal do mnie za 4 tygodnie? myslalam ze sie zaplacze.. nic mnie nie cieszylo, a przeciez tak tesknilam za rodzina, Polska i wszystkim .. ale..

nigdy nie rozstawalismy sie z mezem.. NIGDY.. wlasnie tylko gdy bylam w szpitalu po porodzie spalismy osobno.. inawet wtedy bylo mi ciezko

Barolko mam nadzieje ze masz rodzinke i znajomych w okol siebie i to i jedynie czas pomoze! zobaczysz ciutke zelzy! ale wiem jak ciezko potrafi w takich chwilach byc ale mocno cie sciskam! a ty zawsze mozesz sie wtulic w poduche i wyplakac jak czujesz ze trzeba!! Smile

caluski dla Ciebie i Waszej ksiezniczki!!!!
ekspert od rozmów

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 6:52 am Odpowiedz z cytatem

Dzięki za pocieszenie Smile
Rodzinkę mam i to nawet bardzo blisko, pomagają. Nawet młodszy 19 letni brat męża deklaruje pomoc - czego bym sie po nim nigdy nie spodziewała. Ale tak czy siak trochę mi ciężko. Pierwszy raz żałuję że nie mam zjazdu na uczelni w weekend Smile Czas by szybciej zleciał.
Powrót do góry
dodocia
Site Admin

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 7:59 am Odpowiedz z cytatem

i ode mnie moc buziaków!
mimo, że to trudne, to nie licz dni, wtedy czas szybciej ucieka... zaglądaj na forum częściej to będziemy Cię stawiać na nogi Smile

Powrót do góry
sygita
fanatyk forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 8:12 am Odpowiedz z cytatem

barola, dokladnie zagladaj tutaj czesciej a czas od razu przyspieszy Wink i bedzie zdecydowanie lzej !

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
barola
ekspert od rozmów

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 7:39 pm Odpowiedz z cytatem

no fakt trochę się obijałam z forum, mam nadzieję to teraz nadrobić Smile
Powrót do góry
dodocia
Site Admin

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 7:48 pm Odpowiedz z cytatem

nadrabiaj Very Happy zobaczysz, że wtedy czas szybciej i przyjemniej minie Smile

Powrót do góry
sygita
fanatyk forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 7:59 pm Odpowiedz z cytatem

dokladnie! tutaj czas pedzi Wink niedawno marudzilam,ze polowa ciazy a tu juz mi dziewczyny pisza ze mam nie zwlekac z pakowaniem torby do szpitala Wink
takze barola bierz sie za nadrabianie Wink

Powrót do góry
barola
ekspert od rozmów

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 8:12 pm Odpowiedz z cytatem

No no ja swoją torbę ciążową ponad rok temu pakowałam Smile Kolejna będzie musiała trochę poczekać Smile
Najbardziej to mi właśnie sexu brakuje, jak chłop w domu to się nie docenia i ciągle się czasu nie nam na igraszki. A teraz normalnie mnie roznosi.
Uświadomiła sobie jak bardzo mój mąż mi pomaga, ile w domu i przy Zuzu robi. Wcześniej tego nie widziała ale jak teraz muszę się wszystkim zajmować to widzę jak mnie odciążał. Jednak takie wyjazdy coś dają.
Powrót do góry
sygita
fanatyk forum

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 8:14 pm Odpowiedz z cytatem

Docenia sie dopiero wtedy jak sie traci...ale ciesz sie,ze tylko na chwile! wiec nie ma co rozpaczac! bedzie dobrze, poradzisz sobie i przyzwyczaisz sie !

Powrót do góry
dodocia
Site Admin

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 6:37 pm Odpowiedz z cytatem

to mój chłop jak czasem wyjdzie z rana i wróci już jak michał zasypia, to ja godzinę przed jego powrotem jak głupia przy oknie siedzę i tęśknie wypatrując Smile
zleci ten czas zobaczysz Wink niech się jeszcze pogoda zmieni, żeby w domu cały dzień nie siedzieć

Powrót do góry
barola
ekspert od rozmów

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 6:20 am Odpowiedz z cytatem

Zaczynam się przyzwyczajać, że go nie ma. I nawet nie jest tak źle. Jednak wieczorem jest najgorzej bo nie wiem co ze sobą zrobić. Zuza śpi, w domu spokój i wtedy się zaczyna. Głupie myśli przychodzą do głowy, często w ruch idzie butelka winka, choć staram się sie przesadzać bo mnie jeszcze zamkną za opiekę nad dzieckiem pod wpływem Smile
Powrót do góry
dodocia
Site Admin

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 10:22 am Odpowiedz z cytatem

też tak czasem mam, z tym, że mm codziennie wraca na wieczór... zamiast butelkę wlłącz film, komedię, albo spróbuj się wyspać. jeszcze chwilka i znów będzie obok

Powrót do góry
bemaz
~nowy na forum

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 5:28 pm Odpowiedz z cytatem

mój mąż też wyjechał, nie na tak długo 4 dni w Paryżu - intergracja z pracy, mi pomaga na tęskonoty skype z rodzinką, którą mam pół Polski od siebie .
Powrót do góry
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 9:03 pm Odpowiedz z cytatem

Oj barolka-współczuję,U mnie jest tak, jak u Domi-nigdy się nie rozstawaliśmy-byłoby strasznie ciężko Sad
MOze skypek, rozmowy nocne ??

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Wyżalmy Się Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: