| Autor |
Wiadomość |
asia84
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 10:40 pm |
|
|
Ostatnio mój Mąż narzekał,że mało inicjuję seks. Więc przy najbliższej okazji postanowiłam się poprawić. Mąż przyszedł z pracy. Zjedliśmy obiadek siedząc przed telewizją, po czym ja postanowiłam "pokusić" męża w ten sposób,że jak gdyby nigdy nic zaczęłam ściągać z siebie ciuszki. Aż w końcu siedziałam kompletnie goła obok Niego, do tego jakieś uśmieszki lubieżne , delikatne zaczepianie. Oczywiście Mąż się skusił i był seks. Jakiś czas tym, podczas rozmowy wspomniałam, że i ja inicjuję seks, a tu wielkie zdziwienie. Mąż powiedział, że to nie było inicjowanie seksu. Przyznam, że się trochę obraziłam. Bo moje małe kuszenie okazało się niczym dla Męża. Pytanie do facetów: ile z Was uznałoby moje zachowanie za miłą inicjację seksu? Ilu przyznałoby rację Mężowi, że to stanowczo za mało?
Chcę się przekonać, czy faktycznie jestem zbyt leniwa w tej sprawie, czy też Mężuś mnie nie docenia.
Dzięki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Migdek
stale na forum

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 10:04 am |
|
|
Ja nie jestem facetem, ale myślę, że chodziło mu z tym inicjowaniem o to, że nie tylko sobie posiedzisz goła na sofie, ale i zaczniesz działać, bo i tak on musiał zacząć seks... Pewnie chodzi o to, że chce, abyś czasem Ty zaczeła go a nie siebie rozbierać i zaczęła seks. Żebyś była trochę bardziej dominująca. Nie on ma zacząć tylko Ty.
Jezeli chodzi o te tamty to troszke sie znam...Mieszkam z 3 facetami...Tata,brat,kuzyn. I ciagle o takich rzeczach gadaja:)
Ostatnio zmieniony przez Migdek dnia Sro Paź 29, 2008 10:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcysia;))
gaduła 1 klasy

Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 627 Skąd: Aktualnie-sprzed ekranu komputera...
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 10:06 am |
|
|
najprosciej zapytac faceta!! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 10:44 am |
|
|
| Migdek napisał: |
Jezeli chodzi o te tamty to troszke sie znam...Mieszkam z 3 facetami...Tata,brat,kuzyn. I ciagle o takich rzeczach gadaja:) |
tylko współczuć
asia najprościej zapytać swojego faceta on będzie umiał najlepiej ci wytłumaczyć o co mu chodzi. Nie ma się co domyślać kobiety i mężczyźni się różnią wiem to szokująca ale prawdziwa teza.Ba nawet facet od faceta się różni. Jednemu wystarczy że pokręcisz tyłeczkiem a innemu jak rzucisz się na niego w drzwiach zanim jeszcze buty ściągnie a jeszcze innemu jak będziesz czekać na niego dwie godziny w łóżku w seksi bieliźnie. Wiec szukaj odpowiedzi u źródła _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Migdek
stale na forum

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 10:59 am |
|
|
W sumie racja. Pogada z mężem i powinno być po sprawie...
Michell już się zdążyłam do tego przyzwyczaić.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 11:25 am |
|
|
też tak myślę
a co do twoich panów litości no chyba że tobie to nie przeszkadza i faktycznie się przyzwyczaiłaś to ok _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sonia
guru forum

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 2:34 pm |
|
|
Pytanie do facetów, a same baby się wypowiadają, ciekawe  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 3:08 pm |
|
|
bo cierpimy na niedosyt facetów a nasze rodzynki się pochowały _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asia84
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 5:10 pm |
|
|
Ok dziewczyny. Właśnie dlatego pytanie bylo do facetów. Ja nie pytam co mam robic, bo jest źle. Porady w stylu : porozmawiaj z nim, szczerość jest najwazniejsza itp. to slogan. Mi chodziło właśnie o reakcję panów, bo jestem ciekawa ilu się zgodzi ze mną, a ilu z nim, a nie dlatego,że szukam pozwiązania problemu. tyle. Faceci w seksie działają bardziej impulsywnie, dlatego też odpowiedzi nie będą wymyślone, tylko instynktowne i o to chodzi. Chcę poznać reakcję panów, a nie porady życzliwych koleżanek- jakbym chciała , wystarczy poczytać Cosmopolitan, lub coś w tym stylu to dowiedziałabym się o "64 sposobach by rozpalić swojego mężczyznę" czy o "42 pozycjach w których osiągniesz rozkosz" itp. a ja chciałam impulsywnej odpowiedzi Panów.
Dzięki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 5:31 pm |
|
|
No to ci się koleżanko droga fora pomyliły bo facetów na babskich forach jak widać na lekarstwo
Życzę powodzenia na przyszłość _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sonia
guru forum

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 1:02 pm |
|
|
Niestety to jest fakt. Z erodzinki zrobiło się babskie forum, ale tylko ze względu na małą aktywność facetów. Może rzeczywiście powinnaś poszukać gdzie indziej, bo od naszych raczej niczego nie wyciągniesz. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szkorbik
*moderator

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 1:40 pm |
|
|
Czuje się wywołany do tablicy:)
Na mnie jako na facete wystarczy jak żonka wieczorem do mnie mrugnie lub paraduje po domku w samej bieliźnie
Wiem jednak, że są faceci ktorzy potrzebują, że tak powiem ręcznego odpalenia:) _________________ VIMEO <-nasze filmy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 3:15 pm |
|
|
No tak jakby _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasko
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 2:59 pm |
|
|
tutaj się mówi o inicjowaniu seksu, a ja coraz częsciej słysze, że kobiety traktukja go jak karte przetargowa, gdy cos chca, albo nagrode To jak to jest z wami i seksem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szkorbik
*moderator

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:36 pm |
|
|
| jasko napisał: | ... traktukja go jak karte przetargowa, gdy cos chca, albo nagrode ... |
Toż to przecież od zawsze wiadomo, że seks drogie Panie w 80% przypadków wykorzystują do osiągania swoich celów. _________________ VIMEO <-nasze filmy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|