Reklama: ekobiety.pl - Forum Kobiety

Nowe Forum Akwarystyczne - eAkwarium.pl

Nowe na forumNOWE NA FORUMforum - ostatnie 50 tematównowe 50 tematówczatczatREGULAMIN FORUM!REGULAMIN

10.04.2010 Tragedia. Polska w zalobie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Luźne Rozmowy
Autor Wiadomość
Migdek
stale na forum

PostWysłany: Sob Kwi 10, 2010 10:39 pm Odpowiedz z cytatem

Dnia 10.04.2010 zginelo 88 osob z elity Polskiej lacznie z prezydentem Lechem Kaczynskim oraz jego malzonka. Samolot, ktorym lecieli na 70-o lecie zbrodni Katynskiej sie rozbil pod Smolenskiem. Najprawdopodbniej blad ludzki. Prawdopodbnie samolot przy duzej mgle mial trudnosci z ladowaniem i zachaczyl o drzewa po czym robil sie zostawiajac po sobie szczatki. Zaloba narodowa. Jednak miejsca przeklete istnieja... Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
michell
*moderator

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2010 3:03 pm Odpowiedz z cytatem

Nie powetowana strata.
Dla mnie to osobista tragedia bo zginął ktoś kogo znałam osobiście , ale z drugiej strony w obliczu takiej tragedii zanikają sympatie i przekonania polityczne. Polacy w takich chwilach potrafią pokazać klasę.
Kaczyński dla przykładu nie byl człowiekiem na którego oddałam swój głos ale był prezydentem mojego kraju i to jest dla mnie jako Polki taka sama tragedia jak dla jego zwolenników.
Powiem szczerze do tej pory nie mogę wyjść z szoku i nie do końca chyba jeszcze mam świadomość tego co sie dzieje.
Ale śledzę na bieżąco informacje w telewizji oglądam bezpośrednie relacje patrze i nadal nie wierzę.
Straszna tragedia nas spotkała ale mam nadzieję że podniesiemy się z tego mocniejsi a nasi politycy mądrzejsi.

Dlaczego tak się stało poczekajmy na wyniki prac specjalistów.
Dla mnie to druga Gruzja z tym że teraz się nie udało.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
sikoreczka
guru forum

PostWysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:37 pm Odpowiedz z cytatem

Spieszmy się kochać ludzi....
Tylko tyle, bo każde słowo jest zbyt płaskie, zbyt małe i nieodpowiednie aby mogło oddać ogrom tragedii...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum eRodzina.com Strona Główna -> Luźne Rozmowy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: