| Autor |
Wiadomość |
Migdek
stale na forum

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 10:39 pm |
|
|
Dnia 10.04.2010 zginelo 88 osob z elity Polskiej lacznie z prezydentem Lechem Kaczynskim oraz jego malzonka. Samolot, ktorym lecieli na 70-o lecie zbrodni Katynskiej sie rozbil pod Smolenskiem. Najprawdopodbniej blad ludzki. Prawdopodbnie samolot przy duzej mgle mial trudnosci z ladowaniem i zachaczyl o drzewa po czym robil sie zostawiajac po sobie szczatki. Zaloba narodowa. Jednak miejsca przeklete istnieja...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 3:03 pm |
|
|
Nie powetowana strata.
Dla mnie to osobista tragedia bo zginął ktoś kogo znałam osobiście , ale z drugiej strony w obliczu takiej tragedii zanikają sympatie i przekonania polityczne. Polacy w takich chwilach potrafią pokazać klasę.
Kaczyński dla przykładu nie byl człowiekiem na którego oddałam swój głos ale był prezydentem mojego kraju i to jest dla mnie jako Polki taka sama tragedia jak dla jego zwolenników.
Powiem szczerze do tej pory nie mogę wyjść z szoku i nie do końca chyba jeszcze mam świadomość tego co sie dzieje.
Ale śledzę na bieżąco informacje w telewizji oglądam bezpośrednie relacje patrze i nadal nie wierzę.
Straszna tragedia nas spotkała ale mam nadzieję że podniesiemy się z tego mocniejsi a nasi politycy mądrzejsi.
Dlaczego tak się stało poczekajmy na wyniki prac specjalistów.
Dla mnie to druga Gruzja z tym że teraz się nie udało. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sikoreczka
guru forum

|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:37 pm |
|
|
Spieszmy się kochać ludzi....
Tylko tyle, bo każde słowo jest zbyt płaskie, zbyt małe i nieodpowiednie aby mogło oddać ogrom tragedii...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|