| Autor |
Wiadomość |
majeczka.m
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 10:50 am |
|
|
Czy ktoś słyszał o żelach antybakterynych do "mycia" rąk?
Podobno są takie żele, którymi można umyć rączki ( wciąż brudne) naszych pociech- do tej czynnoći nie jest potrzebna woda!Fajna rzecz na placy zabaw i w innych miejscach gdzi edostęp do wody jest ograniczony
Napiszcie - jeżli używałyście takich żli
Chętnie poznam waszą opinię oraz ew. Markę żelu który jest najlepszy waszym zdaniem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dodocia
Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 10:59 am |
|
|
posiadam taki żel i się sprawdza. na podwórku, czy na plży, kiedy ręka wiadomo jest brudna, ale nie w sposób widozny, a np trzeba coś zjeść to jak najbardziej. mam malutkie nopakowanko i narazie tylko to jedno bo bardzo żadko używane _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michell
*moderator

|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 7:48 am |
|
|
mam i używam teraz dostaniesz go w każdej drogerii wiem że na pewno mają je oriflame i yves-rocher.
Uważam że to rewelacyjny pomysł bo sprawdza się w każdych warunkach gdzie jak pisała dodocia nie można skorzystać z wody a ręce umyć trzeba.
Buteleczki przeważnie są małe a więc zawsze można je wrzucić do torebki i mieć przy sobie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majeczka.m
~nowy na forum
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 10:46 am |
|
|
Kupiłam- kilka produktów inwestycja niewielka ostatecznie.
Moim subiektynym oczywiście zdaniem najfajniejszym produktem ( jak na razie) jest Amukina
Jeżeli macie inne doświadczenia chętnie poznam wasze opinie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Extenza27
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 4:18 pm |
|
|
| Opinie na temat tych żeli są mooocno podzielone. Ja przekonałam się do tego typu żeli i jestem bardzo zadowolona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majeczka.m
~nowy na forum
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 6:18 pm |
|
|
Super witam w klubie zadowolonych.
Jakiego żelu używasz? Na ile wystarcza ci nuteleczka? nie jestem pewna czy nie "wyciskam" zbyt dużej ilości żelu do jednego"mycia" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majeczka.m
~nowy na forum
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 5:54 pm |
|
|
Ważne- pamiętajcie - żel nawet najlepszy nie zastąpi wody i mydła
Ale Amukina skutecznie likwiduje nieprzyjemne zapach- wczoraj robiłam sałatkę- pomidory cebula trochę czosnku itd- wiecie jak ładnie pachną po tym ręce Zrobiłam eksperyment trochę żelu i ..... po sprawie
Spróbujcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
majeczka.m
~nowy na forum
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 8:18 pm |
|
|
Widzę, że temat niespecjalnie się rozwija, a szkoda kto raz sprubuje na 100% będzie dalej korzystał
Z chęcią wsyłucham waszych uwag ale widzę, że chętnych do dyskusji brak
Cóż może w innym wątku ruch będzie większy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|